Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vlucht voor politie eindigt tegen boom

Foto: H. Buseman - 112Kanaalstreek.nl

Foto: H. Buseman – 112Kanaalstreek.nl

MUSSELKANAAL – Een 22 jarige inwoner uit 2de Exloermond is dinsdagavond gewond geraakt nadat hij met zijn auto op de vlucht was geslagen voor de politie.

Surveillerende politieagenten zagen in de AH van Swinderenstraat een auto tegemoet komen rijden. Bij het zien van de agenten verhoogde de bestuurde zijn snelheid en reed een woonwijk in. Hierop zijn de agenten achter deze auto aan gereden om de bestuurder te controleren en aan te spreken op zijn rijgedrag. Hierbij reed de bestuurder met hoge snelheid door een woonwijk heen.

Op de Nijverheidslaan verloor de 22-jarige bestuurder de controle over de auto en botste tegen een boom. Hij kon zelfstandig de auto verlaten en bleek gewond te zijn geraakt aan zijn hoofd. Hij is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hier is bloed van de man afgenomen om te testen of hij onder invloed van dank en of drugs reed. Tevens bleek dat de man niet in het bezit is van een rijbewijs. Tegen de man zal proces-verbaal worden opgemaakt voor gevaarlijk rijgedrag, rijden zonder rijbewijs en rijden onder invloed.

Tekst: politie.nl
Foto: 112Kanaalsteek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.