Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Klein beetje zomerweer op komst

zon3WEERONLINE – De weersverwachting ziet er niet onaardig uit. Morgen wordt een tegenvallende dag, maar daarna is het enkele dagen droog, zonnig en aangenaam warm. Komend weekend kan het meer dan 25 graden worden, maar dan volgen er waarschijnlijk ook weer buien. Dit meldt Weeronline.

Morgenochtend is er veel bewolking en trekt een gebied met regen van west naar oost over het land. In de middag is er een afwisseling van enkele buien en zonnige momenten. Het wordt circa 19 graden.

Woensdag en donderdag
Woensdag wordt het niet veel warmer, maar blijft het wel op de meeste plaatsen droog en is er af en toe ruimte voor de zon. Donderdag en vrijdag wordt het 20 graden op de Wadden tot 24 in het zuidoosten van het land. Wolken en zon wisselen elkaar af.

Zomerse temperaturen in het weekend?
Zaterdag kan het in Noord-Brabant, Limburg en Gelderland 25-26 graden worden. In de rest van het land is het iets minder warm met 21-24 graden als maximumtemperatuur. Naast zon verschijnen er ook stapelwolken en een lokale bui is niet uitgesloten.

Zondag
Voor zondag is de weersverwachting onzeker. Mogelijk wordt het in een groter deel van het land meer dan 25 graden. Wel is er opnieuw kans op buien.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.