Direct naar de inhoud.

ZPC grossiert in de medailles

  • door:
  • op:

WP_20160702_11_15_06_ProSTADSKANAAL – Afgelopen zaterdag deden er 19 zwemmers van ZPC mee met de 50 meter finale in Delfzijl. Gouden medailles waren er voor Jesper Boets (3x), Sterre Marit Drok (3x), Angelique Klinkenberg (3x), Xander Boets (2x), Martijn Lingbeek (2x), Elise Bentlage (2x), Lyanne Pathuis, Sanne Kloezen, Esmee Kloezen en Miranda Jonkman.

De zilveren medaille werd omgehangen bij Elise Bentlage (2x), Miranda Jonkman (2x), Suzanne Kinkenberg, Lyanne Pathuis, Stefan Banus, Martijn Lingbeek, Esmee Kloezen, Sanne Kloezen, Eveline Bleeker en Tim Hatzmann. Het brons werd binnen gehaald door Esmee Kloezen (2x) Stefan Banus (2x), Vincent Banus, Lyanne Pathuis, Eline Pathuis, Sanne Kloezen, Eveline Bleeker en Tim Hatzmann. In het eindklassement eindigde ZPC Stadskanaal op de 7e plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-