Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Boer Geert gaat de bühne op

Geert Krops  (f: Boer zoekt Vrouw)

Geert Krops (f: Boer zoekt Vrouw)

MUSSEL/EMMEN – Boer Geert van het tv-programma Boer zoekt vrouw gaat de bühne op met zanger Erik van Klinken uit Emmen. Vorige week zijn de twee de studio in gedoken en hun single is nu in de maak. Dit meldt RTV Drenthe.

Het lied heet Boer Geert. Erik van Klinken: “Mijn tekstschrijver had een liedje voor mij klaar liggen over Boer Zoekt Vrouw. 28 augustus begint het nieuwe seizoen, dus tegen die tijd wilde ik het uitbrengen.”

Figurant
Van Klinken wilde Geert vragen als figurant voor de videoclip. Daarbij vroeg hij Geert of hij ook kon zingen. “Nee,” antwoordde Geert. “Maar wil je zingen? En dat wilde hij wel.”

Bloemkolen
Volgens de zanger uit Emmen gaat het lied over boer Geert die alleen naar mooie vrouwen kijkt. Boer Geert heeft de tekst wel wat aangepast. “In het lied ging het over koeien en varkens en die heb ik niet. Ik heb er bloemkolen van gemaakt”. Geert zegt dat hij niet kan zingen, maar misschien nu wel een zangcarrière tegemoet gaat.

Videoclip zonder Hetty
“15 augustus nemen we de videoclip op op de boerderij van boer Geert. En twee vrouwen die tijdens Boer zoekt Vrouw bij Geert op bezoek waren, doen mee. Alleen Hetty komt niet,” aldus Van Klinken.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.