Direct naar de inhoud.

Humanitas BOR zoekt vrijwilligers

  • door:
  • op:
humanitas voor kids
Humanitas voor kids

STADSKANAAL – Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis. Zeker wanneer er kinderen in het geding zijn. Soms lukt het ouders niet om goede afspraken te maken over de omgang met de kinderen. Dit kan ertoe leiden dat een van beide ouders geen contact meer heeft met zijn/haar kind(eren). Het gaat om kinderen van 0 – 12 jaar.

Humanitas BOR helpt deze ouders en hun kinderen om toe te werken naar zelfstandige omgang tussen de niet-verzorgende ouder en de kinderen. De  BOR vrijwilliger ondersteunt  de ouders te komen tot afspraken over de omgangsregeling en deze vervolgens concreet uit te voeren. BOR voert gesprekken met beide ouders en zorgt voor een veilige plek waar ouder en kind(eren) het contact kunnen herstellen.

De BOR- vrijwilliger is bij de omgang aanwezig en zorgt voor veiligheid en een goede sfeer. Op deze manier worden ouder en kind(eren) geholpen naar een zelfstandige en fijne omgang. Humanitas Kanaalstreek-Westerwolde zoekt vrijwilligers voor BOR. Heeft u interesse, dan kunt u contact opnemen: kanaalstreek-westerwolde@humanitas.nl, of: 06-30544218

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-