Direct naar de inhoud.

Veel belangstelling bij de Ziggo bus vandaag in Stadskanaal

  • door:
  • op:
Ziggo servicebus in Stadskanaal  (F: RTV1)
Ziggo servicebus in Stadskanaal (F: RTV1)

STADSKANAAL – We begrijpen dat je overal in huis je favoriete tv-programma of serie wilt volgen en wilt internetten met een wifi verbinding zonder haperingen. Dat zegt Ziggo tegen haar abonnees. Niet iedereen heeft echter een vlekkeloze verbinding. In Stadskanaal stond vandaag, in het centrum, de Ziggo servicebus waar mensen om hulp konden vragen. Dat er nog al wat problemen zijn bleek wel uit de opkomst want de hele dag kwamen er mensen op de servicebus af.

vragen

Meest gestelde vragen waren blokkerig beeld, slechte wifi verbinding en problemen met de Horizon mediabox. Deze laatste blijkt erg moeilijk in de bediening. De zaplijst is vaak een struikelblok (gaat nogal traag) en ook valt de Horizonbox soms uit of maakt een zoemend geluid. Eenmaal goed aangesloten is het beeld via de horizon ontvanger wel van erg goede kwaliteit. Volgens Ziggo ontstaat een blokkerig beeld dan ook meestal door gebruik van verkeerde coaxkabel en stekkers. Een monteur ging vandaag op pad en hielp vele klanten aan een beter beeld door een goede aansluiting te maken. Morgen staat de Ziggo bus in Oude Pekela.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-