Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wijkcentrum Dukdalf Veendam failliet verklaard

VEENDAM – Zojuist is bekend gemaakt dat wijkcentrum Dukdalf Veendam B.V. te Veendam door de rechtbank in Noord-Nederland failliet is verklaard. Als curator is aangesteld mr. S. van Gessel. Het insolventienummer van deze zaak is F.18/16/154. De (hoofd)activiteit van Dukdalf Veendam B.V. is logiesverstrekking. In de Dukdalf resideren onder meer de bridgevereniging, de schaakvereniging en biljartclubs. Maandelijks werden er zeer goed bezochte kinderdisco’s gehouden.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

2 Reacties op “Wijkcentrum Dukdalf Veendam failliet verklaard

  1. Hoe kan dit ?? Als er zoveel goed bezochte activiteiten zijn? Werd er dan op te grote voet geleefd ??

  2. Ook al komen er veel mensen in een wijkcentrum of buurthuis, dan zijn de beheerders toch nog afhankelijk van de hoeveelheid consumpties wat mensen gebruiken.. En dan moet er nog huur afgedragen worden aan de gemeentes. En daar zit hem de kneep want zij ( die gemeentes) willen geen geld meer uitgeven aan buurthuizen, zwembaden, en al wat nog meer leuk is voor de mensen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.