Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Opening expositie ‘200 Greatest Paintings’ door wethouder Velema

Wethouder Jaap Velema

Wethouder Jaap Velema ( F: RTV1)

VEENDAM –  De officiële opening van de expositie ‘200 Greatest Paintings’ op donderdag 14 juli zal om 17.00 uur plaatsvinden in het Doe- museum. De opening zal verricht worden door wethouder Jaap Velema van de gemeente Veendam. In de tentoonstelling zijn prints van de 200 bekendste schilderijen ter wereld op ware grootte te zien. Nu is het mogelijk om al dat moois op één plaats te aanschouwen zonder dat je de hele wereld over hoeft te vliegen.

Werken die oorspronkelijk op hout zijn geschilderd zijn geprint op paneel, terwijl de werken op doek ook op canvas zijn afgedrukt. De tentoonstelling geeft een goede indruk van de complete kunstgeschiedenis. De originele werken hangen in tachtig musea verspreid over de wereld. Het Doemuseum kun je vinden aan de Transportweg 5 te Veendam.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.