Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zomerse bekendmaking kerstmarktroute Nieuw Buinen

MFA NoorderbreedteNIEUW BUINEN – Op zaterdag 10 december 2016, organiseren de dorpen Nieuw-Buinen en Buinerveen de jaarlijkse kerstmarktroute. Woordvoerster Ria Trip van de theewinkel: “Het is nu nog maar zomer maar dit nieuws willen we toch al graag nu delen want er gaat namelijk iets veranderen. Dit jaar zal voor de eerste keer de kerstmarktroute op zaterdag gaan plaatsvinden om alle ondernemers de kans te geven om deel te nemen aan deze bijzondere kerstmarktroute”, aldus Trip.

Dat dit een gouden idee van de organisatie is geweest, blijkt wel uit de aanmeldingen. Maar liefst 23 ondernemers gaan mee doen met de kerstmarktroute op zaterdag 10 december. Zo zijn er op verschillende plekken langs de route kerstmarkten. In het ‘MFA de Noorderbreedte’ in Nieuw-Buinen en in dorpshuis ‘De Viersprong’ in Buinerveen zijn kerstmarkten en de ondernemers aan de route zullen de bezoekers trakteren op leuke, gezellige activiteiten. De Kerstmarktroute gaat vanuit Nieuw-Buinen via het Noorderdiep en Zuiderdiep naar Buinerveen en is van 14.00 uur tot 20.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de organisatie van de Kerstmarktroute.

Janita Holm: 06-54774473 holmhuis@brocante-theeschenkerij.nl
Gretha Vos: 0599-653090 gretha@vossystems.nl

[ingezonden]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.