Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwe formule Verrassend Stadskanaal slaat aan

Verrassend Stadskanaal 2016

Verrassend Stadskanaal 2016

STADSKANAAL – Nog nooit zijn er zoveel bezoekers op het evenement verrassend Stadskanaal afgekomen als dit jaar. Mede door het mooie weer maar zeker omdat het evenement gratis was te bezoeken. De voorgaande zes edities was dat niet het geval. Toen moest er betaald worden voor een toegangskaartje bij het grote muziekfestival. Het bestuur van het evenement gebruikte dat geld om de artiesten te betalen. Door het evenement nu helemaal gratis te maken werden nieuwe doelgroepen en alle leeftijden bereikt volgens een tevreden voorzitter Harm Jan Riksen. Zo zag je nu veel meer senioren, gezellig met kleinkinderen bij de muziekpodiums.

Dorien doet verslag (F: RTV1)

Dorien doet verslag (F: RTV1)

De afgelopen drie dagen was het topdruk in het centrum van Stadskanaal. Het begon allemaal op vrijdagmiddag. De Koninklijke landmacht was aanwezig en er was zelfs een echte F16 te zien. Op vrijdagavond was er de colorrun met 500 deelnemers en op zaterdag en zondag was er naast een markt overal muziek in het centrum. De wateractiviteiten moesten dit keer helaas afgelast worden i.v.m. een verhoogde concentratie E.coli bacteriën. Een wijs besluit van de organisatie want hierdoor is er niemand ziek geworden. Stadskanaal kan terugkijken op een meer dan gezellig weekend met topdrukte.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.