Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Brandweer Stadskanaal zoekt vrijwilligers

brandweerSTADSKANAAL – De brandweerpost in Stadskanaal zoekt brandweervrijwilligers. Kun jij goed in teamverband werken en ben je geïnteresseerd het vak? Post Stadskanaal legt graag de rode loper voor je uit! Tijdens de informatieavond krijg je uitleg over aanstelling, opleiding, vakbekwaam blijven en de praktijk. De informatieavond is er morgen, 13 juli van 19.00 tot 21.30 uur, in de kazerne van Stadskanaal, Veenstraat 8. Aanmelden voor deze avond kan bij de heer Stef Eefting via (088) 162 50 63. Ga voor meer informatie naar brandweergroningen.nl/vrijwilliger.

Brandweer vrijwilligers

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.