Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Harry Scholte te gast bij ‘Veenkoloniën, herinneringen en vergezichten’

Harry Scholte achter (nieuwe) mengtafel omroep Veenkoloniën (RTV1)

Harry Scholte achter (nieuwe) mengtafel omroep Veenkoloniën (RTV1)

STADSKANAAL / RTV1 – Harry Scholte, voorzitter van de directie van de Rabobank Zuid en Oost Groningen is zaterdag 16 juli vanaf 11.00 uur te gast in een uitzending van het zomerradioprogramma ‘Veenkoloniën: herinneringen en vergezichten’. Scholte geeft leiding aan de grootste bank in de regio.

De bancaire en financiële sector maakt de afgelopen jaren grote veranderingen door. Scholte is nauw betrokken bij al die ontwikkelingen. Ruim 31 jaren voert hij de Rabobank aan. Bekend zijn de contacten, die de bank met de leden onderhoudt. De jaarvergadering van de coöperatie wordt door honderden, soms zelfs enkele duizenden mensen bezocht.

Jan-Willem van de Kolk, wethouder van de gemeente Bedum, interviewt Scholte voor RTVeenkolonien, de overkoepelende omroeporganisatie voor Radio Parkstad en RTVStadskanaal. Hij vraagt hem naar de kansen en bedreigingen voor de regio. Ook gaat hij in op de persoonlijke drijfveren van Harry Scholte, een geboren en betogen Veenkoloniaal.

Het programma ‘Veenkoloniën, herinneringen en vergezichten’ duurt van 11.00 – 12.00 uur en is behalve via de radio ook rechtstreeks te beluisteren via de website www.rtvstadskanaal.nl. Een uur eerder, vanaf 10.00 uur, presenteert Van de Kolk het programma: ‘Een week nieuws’.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.