Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Oogstfeest Onstwedde zal worden geopend door Jan Bessembinders

Oogstfeest Onstwedde ( F: J.J.t. Have)

Oogstfeest Onstwedde ( F: J.J.t. Have)

ONSTWEDDE – Het leven op het platteland in grootmoeders tijd. Dat is te zien en beleven tijdens het Onstwedder Oogstfeest op zaterdag 27 augustus. Die dag zijn er demonstraties van vele oude ambachten te zien. Ook zijn er een braderie, oldtimershow en Boeren Boeldag. Duo Wim en Miranda en een draaiorgel verzorgen muzikale optredens en een valkenier en hondendressuurclub geven demonstraties. Er zijn diverse kinderactiviteiten zoals een workshop kindercircus, springrekkers, geitenkar en een luchtkussen.

Het Oogstfeest op het Evenemententerrein aan de Wessinghuizerweg wordt om 10.00 uur officieel geopend door voormalig wethouder Jan Bessembinders van de gemeente Stadskanaal en duurt tot 17.00 uur (foto door Jan Johan ten Have).

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.