Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

COOP Wildervank – Veendam Dubbel 2016 klaar voor de start

Tennisclub Veendam

Tennisclub Veendam

WILDERVANK – Van 18 t/m 24 juli organiseert de Tennisclub Veendam voor de tweede keer haar Dubbel toernooi. In vergelijking met de eerste editie van vorig jaar is er een aantal veranderingen te melden. In de eerste plaats het feit dat COOP Wildervank bereid is gevonden zijn naam te verbinden aan het evenement, waardoor deze editie de naam COOP Wildervank – Veendam Dubbel zal voeren. De TC Veendam is zeer verheugd met deze verbintenis. Voor aanvang van het toernooi zullen Sander en Elena Boezen namens COOP Wildervank en voorzitter Wim Leutscher namens TC Veendam het sponsorcontract ondertekenen. Hierna zal de vlag van de supermarkt in top worden gehesen en tijdens het toernooi blijven wapperen.

In de tweede plaats kan worden gemeld dat het deelnemersveld dit jaar nagenoeg verdubbeld is.
Een gegeven dat uitermate goed aansluit bij een ‘dubbel’-toernooi. Vorig jaar verwelkomde de TC Veendam 81 spelers, terwijl zich dit jaar 151 deelnemers hebben aangemeld! Voor de organisatie reden genoeg om nu al te besluiten dat het toernooi ook de komende jaren een vervolg zal krijgen. Vooral met de wetenschap dat de komende jaren de toernooiweek niet meer tijdens de vakantieperiode plaats zal vinden, is de organisatie er vast van overtuigd dat het Coop Wildervank – Veendam Dubbel zich in de toekomst kan gaan opmaken voor een nog groter deelnemersveld.

De komende week zullen alle 11 gravelbanen van het tennispark aan de Ontspanningslaan gebruikt gaan worden. Er worden meer dan 150 wedstrijden gespeeld om de uiteindelijke toernooiwinnaars in de verschillende disciplines aan te wijzen. Op werkdagen starten de wedstrijden om 19:00u en in het weekend om 10:30u. Zoals bij elk toernooi van de TC Veendam is de toegang gratis en zijn alle supporters, familieleden, vrienden en overige geïnteresseerden van harte welkom. De finales staan gepland op zondag 24 juli vanaf 13:30u. Programma, uitslagen en standen zijn te vinden op www.toernooi.nl en www.tennisclubveendam.nl en deze informatie wordt regelmatig geactualiseerd.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.