Direct naar de inhoud.

VV De Treffer ’16 het nieuwe voetbalgezicht van 2e Exloërmond

VoetbalTWEEDE EXLOËRMOND – Na 82 jaar verdwijnt voetbalclub TEVV uit 2e Exloërmond. De Treffer ’16 is het nieuwe voetbalgezicht van het Veenkoloniale dorp. De roerige tijden zijn voorbij. Roerige tijden die op 29 april dit jaar begonnen tijdens een ledenvergadering over transacties van het clubgebouw. Het bestuur trad af en KNVB en de gemeente Borger-Odoorn deden vruchteloze pogingen om partijen weer om de tafel te krijgen. Inmiddels is dus nieuwe club Treffer ’16 ontstaan terwijl TEVV met instemming van alle partijen alleen nog op papier blijft voortbestaan.

Woordvoerder Peter Zwiers (statenlid PvdA Drenthe) van De Treffer ’16 is blij dat er weer vooruitgang is geboekt. De club wil graag nieuwe leden en donateurs trekken en heeft daarom een bioscoopactie bedacht. Deze bioscoopkaarten krijgt degene die de meeste ondersteunende leden aanlevert bij de nieuwe voetbalvereniging van 2e Exloërmond.

 Ondersteunend lid worden kan al voor 25 euro per jaar. Met dat geld kunnen bijvoorbeeld shirts voor de jeugd of voetballen worden aangeschaft. Om zoveel mogelijk ondersteunende leden te krijgen is er een wedstrijd uitgeschreven. Wie voor 1 augustus 2016 de meeste nieuwe leden heeft aangeleverd krijgt van de vereniging 4 bioscoopkaarten.

 

Mocht u ondersteunend lid willen worden dan kunt u zich aanmelden bij Lina Germs aan het Zuiderdiep 62 in 2e Exloërmond. Een bericht achterlaten op de Facebookpagina van VV De Treffer ’16 is ook mogelijk. Ook kunt u zich per e-mail aanmelden via secretariaat@vvdetreffer.nl. Er wordt dan zo snel mogelijk contact opgenomen.

De treffer’16 start het komende voetbalseizoen met drie senioren elftallen. De hoofdmacht start in de vijfde klasse zondag. De club telt vier jeugdteams. Twee bij de E-jeugd en twee met F-jes waaronder een meisjesteam.

Eén reactie op “VV De Treffer ’16 het nieuwe voetbalgezicht van 2e Exloërmond”

  1. TEVV blijft normaal bestaan, alleen met een competitie time-out van een jaar. .Lees hierover maar eens RTV Drenthe teletext pagina 321 en dan vooral blad 3. Dan is alles duidelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-