Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Canal Digitaal gaat satelliet ontvangst combineren met breedband

interactieve ontvanger Canal Digitaal

interactieve ontvanger Canal Digitaal

STADSKANAAL – Wie televisie kijkt via Canal Digitaal in onze regio krijgt er straks enkele zenders bij. Canal Digitaal voegt namelijk vanaf 2 augustus RTL Crime en RTL Telekids toe aan het Familie HD-pakket. Maar let op: Beide zenders zijn echter uitsluitend via een nieuwe ontvangstoplossing te zien: de interactieve ontvanger! Canal Digitaal is bekend als televisie aanbieder in Nederland via de satelliet.

Huishoudens die Nederlandse televisie kijken via de schotel hebben dus een abonnement bij Canal Digitaal. Een deel van het TV/radio aanbod komt vanaf nu via de satelliet en een deel komt via snel-internet. Let dus op als je de schotel meeneemt op de camping..

Met de nieuwe interactieve ontvanger zijn zenders zowel via satelliet als via een breedbandverbinding te ontvangen. Canal Digitaal (dochter van M7 Group S.A.) heeft hiervoor inmiddels twee modellen in het assortiment: de HD-ontvanger M7 MZ-101 en de HD-recorder M7 MP-201. Het is voor M7 Group S.A. een nieuwe stap in de ontwikkeling naar een uitgebreid interactief programma-aanbod. Steeds vaker wordt daarbij lineaire satellietontvangst gecombineerd met een aanbod van lineaire themazenders en diverse interactieve ontvangstmogelijkheden zoals video-on-demand, uitzending gemist en begin gemist.

Nieuwe klanten van CanalDigitaal krijgen direct de beschikking over dit nieuwe type interactieve satellietontvanger. Bestaande klanten kunnen overstappen naar interactieve ontvangst door de HD-ontvanger M7 MZ-101 of de HD-recorder M7 MP-201 aan te schaffen. Ook in andere M7-markten is inmiddels een start gemaakt met de introductie van een interactief programma-aanbod en bijbehorende settop-boxen.

Volledig RTL-aanbod bij CanalDigitaal
Met de komst van RTL Crime en RTL Telekids is het volledige zenderaanbod van RTL Nederland via CanalDigitaal beschikbaar. Beide zenders worden via de nieuwe interactieve ontvangers automatisch ingeladen in de zapplijst en aangepast bij zenderwijzigingen. RTL Telekids is vervolgens te zien via kanaal 61 en RTL Crime via kanaal 62.

Meer info via canaldigitaal.nl

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.