Direct naar de inhoud.

Start steungroep voor rouwverwerking

  • door:
  • op:
rouwverwerking
rouwverwerking

STADSKANAAL – Bij voldoende deelnemers is het de bedoeling om in het najaar van 2016 opnieuw te starten met een gespreksgroep voor mensen die hun partner hebben verloren. De afgelopen jaren zijn ook groepen van start gegaan. Gedurende een periode van oktober tot en met maart komen de groepsleden bij elkaar in de gespreksgroep.

Het verlies van een partner kan moeilijk te verwerken zijn. Mensen hebben soms behoefte aan ondersteuning maar vinden die niet altijd of onvoldoende in hun eigen omgeving. Onderlinge herkenning in een groep kan helpen bij het verwerken van verlies en om de zin van het leven weer terug te vinden.

Aanmeldingen van zowel mannen als vrouwen , zijn welkom tot 1 oktober. Er volgt een kennismakingsgesprek met de twee vrijwillige begeleiders. Zij zijn ervaringsdeskundig wat betreft het verlies van hun partner en ook wat betreft het begeleiden van deze groepen.

Voor meer informatie en opgave: Steunpunt mantelzorg  Lucie Doornbos 0599 635999 of via mantelzorg@welstad.nl  In het kennismakingsgesprek gaan de gesprekleiders  samen met u na  of de groep iets voor u is. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, u betaalt  alleen voor koffie of thee.

[ingezonden]



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal