Direct naar de inhoud.

Olympische sportdagen voor senioren

  • door:
  • op:
Midgetgolf
Midgetgolf

VEENDAM – Op maandag 8 augustus 2016 organiseert de gemeente Veendam een Olympische sportdag voor senioren. Iedereen vanaf 55 jaar is van harte welkom op deze sportieve dag. Het evenement vindt van 10.30 uur tot 14.30 uur plaats in het Borgerswold in Veendam op het grasveld naast de tennisbaan en het basketbalveld.

 

Activiteiten
Met elkaar buiten bewegen volgens de Olympische filosofie; meedoen is belangrijker dan winnen! Er komt een leuk actief programma waar iedereen die kan wandelen aan mee kan doen. Tussen de middag is er een gezamenlijke picknick. Neem hiervoor zelf een lunchpakket en wat drinken mee, en eventueel een klapstoeltje of plaid om op te zitten.

Midgetgolfen en kanoën voor senioren
Woensdag 10 augustus 2016 organiseert de gemeente Veendam een midgetgolf- en kanomiddag voor senioren. Iedereen vanaf 55 jaar is van harte welkom om mee te doen. De activiteiten vinden plaats in het Borgerswold bij de Borgerswoldhoeve.

Activiteiten
Op deze sportieve middag buiten kunt u het kanoën uitproberen! Er liggen 1- en 2 persoons kajaks klaar in het water. Houdt u liever de vaste grond onder uw voeten? Dan kunt u deze middag gaan midgetgolfen. U mag natuurlijk ook beide activiteiten doen.
De activiteiten starten om 13.30 uur en rond 15.00 uur wordt de middag afgesloten. Na afloop is er nog gelegenheid om op het terras van de Borgerswoldhoeve een drankje te drinken. Alle consumpties op het terras zijn voor eigen rekening.

Gem Veendam

Meedoen?
Bent u nieuwsgierig en heeft u zin gekregen in deze Olympische dag? Aanmelden kan tot en met donderdag 4 augustus 2016 bij Petra van den Bosch op telefoonnummer 06 – 1139 4301 of via een e-mail aan petra.vandenbosch@dekompanjie.nl.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal