Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Diverse wijzigingen bij Kabelnet Veendam

SKV ontvangststation (F: RTV1 / BJB)

SKV ontvangststation (F: RTV1 / BJB)

VEENDAM – Doordat contentaanbieders de tarieven hebben verhoogd is SKV genoodzaakt per 1 september een aantal tarieven aan te passen. Er is ook ook goed nieuws. SKV verhoogt de internetsnelheid van een aantal pakketten. De maximumsnelheid is nu 600 Mb download en 600 Mb upload via glasvezel.

100% NL

Daarnaast komt het clipstation 100%NL TV vanaf 1 augustus beschikbaar in het digitale basispakket. 100%NL TV is een samenwerking tussen het landelijke radiostation 100ProcentNL en de makers van Lite TV. Het station zendt non-stop clips uit van artiesten uit Nederland zoals Nick & Simon, Nielson, Anouk, Guus Meeuwis, VanVelzen, Marco Borsato, Gers Pardoel, Ilse DeLange en Gerard Joling maar ook nederpop klassiekers van Doe Maar, Toontje Lager, De Dijk en Het Goede Doel. 100%NL is te zien via digitaal kanaal 126 in de Parkstad.

SKV

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Diverse wijzigingen bij Kabelnet Veendam

  1. tuinridderhenk

    wat nu verder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.