Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Lucas en Gea openen Uitdeelpunt Veendam

Gea mag uitdeelpunt Veendam openen ( F: H. Drenth RTV1)

Gea mag uitdeelpunt Veendam openen ( F: H. Drenth RTV1)

VEENDAM – (door B.Harms) Meestal heeft ze haar woordje wel klaar, maar afgelopen maandagmiddag 1 augustus was Jannie Orsel er even helemaal stil van. Eindelijk werd het felbegeerde uitdeelpunt in Veendam officieel geopend.  Het bekende zangduo Lucas en Gea verrichten de opening en Jannie zelf hield een toespraak. Echt gemakkelijk kwam ze niet uit haar woorden. Ze was zichtbaar aangedaan maar met een arm om haar schouder van Gea kwam het uiteindelijk toch goed met de speech.

Uitdeelpunt
Een uitdeelpunt is een groep mensen die elkaar belangeloos proberen te helpen. Dit met behulp van beheerders en van leden. Het is tevens een plek voor mensen met een smalle beurs voor spullen en levensmiddelen.

Eerst vanuit huis.
Jannie Orsel had eerst een uitdeelpunt vanuit haar eigen woning maar de ruimte werd al snel te klein. Uiteindelijk heeft ze na diverse gesprekken met de gemeente en (lokale) politici een pand aan de Brink in Veendam mogen betrekken. Naast Veendam zijn er inmiddels ook uitdeelpunten zijn in Winschoten, Stadskanaal en Pekela. Om gebruik te kunnen maken van een uitdeelpunt moet er eerst een maandspecificatie van het inkomen worden getoond.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

2 Reacties op “Lucas en Gea openen Uitdeelpunt Veendam

  1. Goedzo Jannie.doe je toch wat goeds

  2. Jannie Orsel

    Dr A Kuyperstraat 23 Veendam woon ik, maar ach een ziekelijke stalker die al jaren bezig is om mij lastig te vallen komt niet ,helaas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.