Direct naar de inhoud.

Jong en oud samen tegen eenzaamheid

  • door:
  • op:

foto samentegeneenzaamheidSTADSKANAAL – De laatste week van september is de ‘Kom erbij Week: Samen tegen Eenzaamheid’. Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Eenzaamheid aanpakken begint met het leggen van contact. In de ‘Kom erbij Week’ op vrijdag 23 september organiseren de wijken Stadskanaal Noord en Parkwijk een bijzondere ontmoetingsactiviteit, nl. ‘Oud en Jong’.

Kinderen van basisscholen en ouderen gaan samen in groepjes aan de slag met ouderwetse spelletjes en beweegactiviteiten zoals tollen, hoepelen, knikkeren en ganzenbord. En in de (buurthuis)keuken worden samen nostalgische (streek-)gerechten bereid.

De organisatie, waaronder buurthuizen, scholen, ouderenzorg en Welstad, doet nu al een beroep doen op (alleenstaande) ouderen die gaan deelnemen aan deze ontmoetingsdag. Weet u leuke recepten van oude (streek)gerechten die we deze dag kunnen bereiden? Ook ideeën voor spelletjes of beweegactiviteiten van vroeger zijn welkom.

Wilt u deelnemen aan deze Oud & Jong ontmoetingsactiviteit op vrijdag 23 september in Stadskanaal Noord of Parkwijk. Of kent u (alleenstaande) ouderen die hiervoor in aanmerking komen? Bel of mail naar de receptie van Welstad (0599-635999 of info@welstad.nl) en we sturen u de uitnodigingskaart graag toe.

(Ingezonden)



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal