Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kielsterachterweg wegens onderhoud tot oktober gestremd

Kielsterachterweg Groot onderhoud (F: RTV1)

Kielsterachterweg Groot onderhoud (F: RTV1)

WILDERVANK – Van 22 augustus tot 1 oktober 2016 vindt er groot onderhoud plaats aan de N385 – Kielsterachterweg tussen de Veendammerweg en Bareveld. De werkzaamheden vinden plaats in 2 gedeelten: gedeelte Woortmanslaan – Bareveld van 22 augustus tot 23 september en gedeelte Veendammerweg – Woortmanslaan van 12 september 2016 tot eind september.

Gestremd
Tijdens de werkzaamheden is de weg voor het doorgaande verkeer volledig gestremd. Voor het bereiken van aangrenzende percelen is dit beperkt mogelijk en binnen een bepaalde periode zelfs helemaal niet meer mogelijk. Bewoners zijn hiervan persoonlijk op de hoogte gesteld. Het autoverkeer richting Hoogezand wordt aangeraden de N33 en de A7 te volgen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.