Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wijkcentrum Dukdalf blijft open als zalenverhuur Sorghvliet

Archieffoto: Dukdalf

Archieffoto: Dukdalf

VEENDAM – (Berry Harms) – Vanaf 22 augustus a.s. gaat zalenverhuur Sorghvliet van start. Het is de nieuwe naam van het failliete Dukdalf aan de Reede in Veendam. Eigenaar Jan Andre Boelens is er samen met de curator uitgekomen om de zaak weer open te stellen voor de 40 verenigingen die gebruik maakten van Dukdalf. Onder de naam zalenverhuur Sorghvliet zal het zijn maatschappelijke functie behouden als centrale ontmoetingsplaats voor het houden van bijeenkomsten, cursussen, vergaderingen en presentaties met zalen van 10 tot 180 personen.

Boelens die in 1999 als bedrijfsleider binnen kwam, nam de zaak in september 2012 over. Het faillissement werd door Boelens zelf aangevraagd en 6 juli 2016 uitgesproken door de rechtbank in Noord-Nederland. Vanaf dat moment heeft de eigenaar zich sterk gemaakt om het te behouden voor de 40 verenigingen die hier hun onderkomen hebben. Wel zal er met minder personeel gewerkt worden. Het facebook-account is ondertussen aangepast.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.