Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zanger Will Stevens luistert 5e zomermarkt op in Stadskanaal

WillStevensSTADSKANAAL – (video) – Op donderdag 11 augustus zal van 13.00 tot 21 00 uur in het centrum van Stadskanaal de 5e zomermarkt worden gehouden. Deze ‘goedbezochte’ markt zal worden opgeluisterd van 18.00 tot 21.00 uur door Country-zanger, Will Stevens. Countryzanger Will Stevens, geboren te Nieuw-Buinen en woonachtig in Stadskanaal, begon al op z’n 15e in de muziek en speelde 18 jaar lang als drummer/zanger in allerlei orkesten, zoals het ‘RCW trio’, ‘The Music Sounds’ (o.a. met Henk Wijngaard) Will is te vinden aan de Navolaan.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.