Direct naar de inhoud.

Veendam gaat door met asielboot

  • door:
  • op:

Asielzoekersboot  F: Gemeente veendam
Asielzoekersboot F: Gemeente veendam
VEENDAM – De gemeente Veendam houdt vast aan de plannen van de noodopvang voor vluchtelingen in een hotelboot. Dat laat het college weten na schriftelijke vragen van de Veendammer partij Veuruutkiek (VUK).

De partij vindt zo’n voorziening overbodig, omdat er veel minder opvangplaatsen nodig zijn. Zo is de noodopvang in Beerta bij lange na niet vol. B&W houdt echter vast aan de plannen en verwijst naar een recent gesprek met het COA waarin is bevestigd dat de voorbereidingen van een opvanglocatie in Veendam gewoon doorgaan.

VUK houdt vol en vindt dat de gemeente handelt in het eigen belang in plaats van het algemeen belang. Wij geven u dan ook opdracht om met de koers van COA mee te varen en de plannen voor het floatel overboord te gooien’, aldus VUK.

(Bron: RTV Noord)

Eén reactie op “Veendam gaat door met asielboot”

  1. Sturen jullie ze terug goedzo dan kunnr mijn vrouwtje en ik als nederlander een woning krijgen hier in stadskanaal want asiel mag voor maar ik moet maar belasting en alles betalen en heb zoontje die nu samen met ons geen huis heeft bedankt joh nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-