Direct naar de inhoud.

Struun’n met de Oranjebus in Valthermond

  • door:
  • op:

Oranjebus ValthermondVALTHERMOND – Toeristisch gezien is Valthermond nagenoeg een witte vlek. Maar Valthermond is wat anders gaan denken. Een groep ondernemende inwoners is de zegeningen van het dorp eens gaan tellen. En wat blijkt. Er is gewoon hartstikke veel te beleven in het dorp en omgeving. ‘Daggie struun’n in Valthermond’ zo luidt het thema van de Toeristendag Valthermond die morgen (zaterdag) wordt gehouden tussen 10.00 en 16.00 uur. Organisator is wijkeconomie De Monden.

 

Aardappel

Er zijn exposities, workshops en leuke demonstraties. De prachtige oranjebus, het vervoermiddel van een vaste groep Oranjefans wordt ingezet als streekbus die langs al deze workshops en exposities rijdt. Het thema is de aardappel. Zo is er uitleg wat de fabriek AVEBE zoal maakt en doet met de aardappel. Toeristen mogen aardappels poffen en proberen om een schilderij te maken met als thema aardappeleters. Alle activiteiten zijn ook per fiets en auto bereikbaar. De toegang is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-