Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Donderdag de laatste zomermarkt in Stadskanaal

Karin Appeldorn - Foto: FB

Karin Appeldorn – Foto: FB

STADSKANAAL – Muziek met Karin Appeldorn en Bert Bieze – Donderdag 18 augustus a.s. zal van 13.00 tot 21 00 uur in het centrum van Stadskanaal de 6e en tevens laatste zomermarkt van dit seizoen 2016 worden gehouden. De markt strekt zich uit tot over de Navolaan en Europalaan. Deze ‘altijd’ goedbezochte markt zal dit keer worden opgeluisterd van 18.00 tot 21.00 uur door het duo Bert Bieze en Karin Appeldorn.

Zaterdag 20 augustus de 3e en laatste boekenmarkt van dit seizoen.

U kunt hier niet alleen terecht voor boeken, maar ook Lp`s, singles, stripboeken, postzegels, ansichtkaarten en munten. zijn te vinden op deze markt. Vele verkopers en verzamelaars hebben zich aangemeld en zullen hun vaak interessante waar voor u uitstallen. De markt zal gehouden worden van 9.30 -tot 16.30 uur. op het Menistenplein.In het centrum van Stadskanaal is het gratis parkeren op één van de vele parkeerterreinen.

logo centrum winkeliers Stadskanaal

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.