Direct naar de inhoud.

Israëlavond met ds. Kees van Velzen op Camping de Sikkenberg

  • door:
  • op:
ds. Kees van Velzen
ds. Kees van Velzen

ONSTWEDDE – Op dinsdag 23 augustus is er in Onstwedde een Israëlavond met ds. Kees van Velzen, spreker van de stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Zie Ik ben met jullie tot aan de voleinding van de wereld, Matt. 28:20. Muzikale begeleiding door: Courage in God. De bijeenkomst vindt plaats op Camping de Sikkenberg, Sikkenbergweg 7. De aanvang is om 20.00 uur, de tent is open vanaf 19.30 uur en de toegang is gratis. Er is een tafel met IPC producten.

Zie, Ik ben met jullie alle dagen, tot aan de voleinding van de wereld. Met deze tekst eindigt het evangelie volgens Mattheus (28:20) en het bevat een geweldige belofte van de Here Jezus. het Griekse woord voor voleinding betekent letterlijk bij elkaar brengen of samenvoegen. Dit is precies wat we zien in onze tijd want de Here brengt de dingen samen. Hij brengt Zijn Joodse volk thuis en schakelt ons als christenen en als kerk daarbij in. Daarom is ook heel de wereld in beroering omdat God bezig is Zijn kalender uit te werken.

Achtergrond spreker
Ds. van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen en Lelystad. Hij is een veelgevraagd spreker en spreekt regelmatig voor christenen voor Israël.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal