Direct naar de inhoud.

Toegangswegen naar Muntendam in zelfde weekeinde gestremd

  • door:
  • op:

 MeedenerbrugMUNTENDAM – Zowel de spoorwegovergang in Zuidbroek als de Meedenerbrug op Duurkenakker is van vrijdag 2 september tot (en met) maandag 5 september gestremd voor het autoverkeer. Verkeer vanuit Muntendam moet in deze periode op zoek naar andere routes om bijvoorbeeld in Meeden, Zuidbroek, Noordbroek, Winschoten of stad Groningen te komen. De brug ligt er al eerder uit.

Dat wordt dus even (flink) omrijden voor de automobilist. Wie vanuit Muntendam naar Meeden moet met de auto – (brom)fietsers en wandelaars kunnen wel over de brug – doet dit waarschijnlijk via de Geert Veenhuizenweg en Vosseveld in Veendam.

Tripscompagnie

In Tripscompagnie moet ook rekening worden gehouden met extra autoverkeer uit Muntendam. Dat neemt waarschijnlijk de Tripscompagniesterweg om, via Sappemeer, de A7 op te rijden richting Groningen of Winschoten.

Provincie

Strukton Rail Projecten werkt in dit weekend aan het spoor in Zuidbroek, terwijl de provincie Groningen van maandag 29 augustus tot maandag 5 september groot onderhoud pleegt aan de Meedenerbrug.

Bron: Gemeente Menterwolde



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal