Direct naar de inhoud.

Mediamarkt Emmen sluit 2e verdieping

  • door:
  • op:
Mediamarkt Emmen. (F: via Twitter)
Mediamarkt Emmen. (F: via Twitter)

EMMEN – De Media Markt in Emmen sluit de gehele bovenste etage. Een woordvoerder van het concern bevestigt dit in een artikel in het Dagblad van het Noorden. De winkel in Emmen was met 3800 vierkante meter de grootste van Noord-Nederland, maar wordt na het sluiten van de bovenste etage 2000 vierkante meter.

Realistisch

“We zien het niet als narigheid, maar meer als een realistische keuze”, aldus de woordvoerder. Huub Stikkelbroeck, directeur van de Media Markt in Emmen noemt tegenover het Dagblad v/h Noorden onder andere tegenvallende verkoop door veranderingen in de markt. Ook erkent hij dat de winkel vanaf het begin te groot was voor Emmen.

Het is onduidelijk wat er met de bovenste verdieping, die voor 1 oktober leeggehaald wordt, gaat gebeuren. Voor het personeel heeft de halvering van het winkeloppervlakte geen consequenties, directeur Stikkelbroeck zegt dat zij hun baan niet verliezen. Het concern ziet de sluiting als een verstandige keuze, gezien onder andere de toename in het online winkelen. [DvhN]



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal