Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Feestweekend Valthe in de startblokken

Feest(tent) Valthe F archieffoto GoogleVALTHE – Het feestweekend van Valthe wordt dit jaar voor de 24e keer gehouden en wel op vrijdag 2 september, zaterdag 3 september en zondag 4 september. De organisatie rekent op meer dan 10.000 mensen die Valthe zullen bezoeken. De stichting Feva en de stichting Dorpsvermaak Valthe hebben weer beslag weten te leggen op een aantal geweldige artiesten.

Jannes

Dit jaar komen naar Valthe op zaterdag 3 september in de grote feesttent Jannes, Django Wagner, One Two Trio en Black Tie Monkey Squad. De Aanvang zal om 20.00 uur zijn.’Maar we starten vrijdagmiddag 2 september om 19.00 uur met het oplaten van de ballonnen en 19.15 uur is er dan de officiële opening van het feestweekend’, zegt Jans Fuller namens de feestcommissie. Die vrijdagavond is er in de feesttent om 20.00 uur muziek van de plaatselijke succes band de 5th Wheel. Ook zullen deze avond optreden Dolly en zien Tarrels. De entree is gratis.

Kids

Zaterdagmorgen 3 september vanaf 11.00 uur de Kofferbak verkoop, deze vindt plaats t.o. ’t Perron. En vanaf 14.00 uur is er straattekenen en schminken voor de kinderen. Er is ook een springkussen aanwezig.

Op zondag 4 september vanaf 10.00 uur een grote Braderie en Rommelmarkt Verder deze dag zal het publiek vanaf 11.30 uur vermaakt worden door 3 koren op een groot podium aan de Spoorstraat/Leemkuilenweg. De koren zijn: De Hondsrugzangers, Piratenkoor Voorwaarts Voorwaarts en Shantykoor De Scheepsjoagers. Door verschillende straten kunt u ze tegenkomen Dweilorkest Liefhebbers uut Daol’n. Voor de kinderen is er weer Clown Pompy Dit alles zal geschieden tussen 10.00 en 17.00 uur. De hele zondag gratis entree!

Gigant FM

In de grote feesttent is er zondag 4 septemer om 10.00 uur een Kerkdienst m.m.v. fanfareorkest SDG Juliana en Gospelgroep Together Zuid Ooost Drenthe.’s Middags in de grote feesttent van 14.00 uur tot 19.00 uur is er een Tirolermiddag met Gipfelpower en de Gigant FM Voute Discoshow m.m.v. Peter Hermans. Ook hier is de entree gratis. Op alle drie de dagen is er weer kermis. Voor het volledige programma kijk eventueel op www.feva.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.