Direct naar de inhoud.

Programmering Kunst- & Cultuurpodium De Verrekieker begint zaterdag 3 september

  • door:
  • op:

Mirjam Zuiderveld
Mirjam Zuiderveld
DROUWENERMOND – Afgelopen juni is Kunst- & Cultuurpodium De Verrekieker officieel geopend en zaterdag 3 september gaat de najaarsprogrammering van start.

Singer-songwriter Frits Koops, pianiste Arda Friederich, debuterend dichtster Lammie Wolf en singer-songwriter Mirjam Zuiderveld verzorgen een gevarieerde avond in de voormalige koestal.

Frits Koops
Frits, singer-songwriter uit Groningen, speelt eigen nummers die hij met zijn gitaar en mondharmonica begeleidt, daarnaast zingt hij soms ook een lied van een ander.

Arda Friederich
Vervolgens zal Arda Friederich plaats nemen achter de piano. Arda behaalde in 1978 haar diploma aan het Sweelinck Conservatorium als docerend musicus piano en geeft al die jaren al met veel plezier inspirerende pianolessen aan alle leeftijdscategorieën in verschillende stijlen zoals klassiek, pop, blues en improvisatie. In de eerste plaats geldt dat plezier vooraan staat bij het muziek maken en dat brengt Arda ook over in haar optredens.

Lammie Wolf
Voor Lammie Wolf is het een debuut op een podium. De afgelopen jaren heeft zij veel gedichten geschreven en vorig jaar was het de tijd om deze samen te voegen in de bundel “Zomaar een gedicht”.

Mirjam Zuiderveld
De avond wordt afgesloten door Mirjam Zuiderveld. In 2011 kreeg Mirjam de allereerste Ab Sligter Award uitgereikt voor haar zelfgeschreven nummer ‘Rush’. Sindsdien heeft Mirjam een repertoire aan eigen nummers en is ze al op vele podia te zien en te horen geweest. Muziek is Mirjams passie, haar manier om gevoel te uiten en te delen. Teksten moeten een betekenis hebben en muziek moet gevoel weten over te brengen om mensen te kunnen ontroeren. Deze singer/songwriter uit Zuidhorn laat je swingen op folkmuziek!

Toegang en locatie
Bezoekers zijn zaterdag 3 september welkom van 19.00 tot 22.30 uur. De toegang bedraagt €5,- per persoon, kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen, aanmelden vooraf is niet nodig.
Kunst- & Cultuurpodium De Verrekieker is te vinden aan het Zuiderdiep 43 in Drouwenermond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-