Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Hulp, advies en gezelligheid in Bibliotheek Stadskanaal

Bibliotheek StadskanaalSTADSKANAAL – Na de zomer kun je in Bibliotheek Stadskanaal weer terecht voor gratis hulp, advies én gezelligheid. Naast het vertrouwde brei- en haakcafé is er een tabletcafé en een juridisch inloopspreekuur. Allemaal gratis toegankelijk en geheel vrijblijvend.

Brei- en haakcafé
Gezellig samen breien of haken, patronen uitwisselen en elkaar helpen. Iedereen die van breien en haken houdt of dit wil leren is van harte welkom. Het brei- en haakcafé is er elke donderdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur. Het eerste café is op donderdag 25 augustus.

Tabletcafé
Tijdens het tabletcafé staat een deskundige klaar om al je vragen op het gebied van tablets te beantwoorden. Het is bedoeld voor iedereen die zich meestal wel zelf kan redden, maar even vast is komen te zitten. Het is geen cursus of training, maar een gratis inloop. Het tabletcafé is er elke eerste vrijdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur, de start is op vrijdag 2 september.

Juridisch inloopspreekuur
Vanaf 5 september zit Rechtshulp Advocaten elke maandagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur klaar om informatie en advies te geven over juridische vragen en problemen. Je hoeft geen afspraak te maken en het advies is gratis. Dus heb je een juridische vraag, dreigt ontslag, heb je problemen als ZZP’er, is er een geschil met de buren of zijn er verborgen gebreken in het huis? Blijf er niet mee rondlopen en kom naar het gratis inloopspreekuur.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.