Direct naar de inhoud.

Internationale shantyfestival in winkelcentrum Stadskanaal

  • door:
  • op:
Shantykorenfestival - Foto: Ronny Wiekenkamp 112regio-events
Shantykorenfestival – Foto: Ronny Wiekenkamp 112regio-events

STADSKANAAL – Aanstaande zaterdag wordt er voor de 20e keer het Internationale Shantyfestival in Stadskanaal gehouden. De laatste zaterdag van augustus, staat weer volop in het teken van echte zeemansliederen. Aanvang van de dag, om 11.00 uur met opening en begroeting. Podia staan aan de Hoofdstraat/Europalaan bij de Eurobrug, het Menistenplein en het Raadhuisplein. Ook zal er gezongen worden vanaf de varende schuit “De Snikke”. Slotsamenzang van alle koren, om 17.00 uur op het Raadhuisplein. Daarnaast is deze dag uitgebreid met een gezellige maritieme markt op het Raadhuisplein.

Graaidag

Shantykorenfestival - Foto: Ronny Wiekenkamp 112regio-events
Shantykorenfestival – F: R. Wiekenkamp 

Eveneens zaterdag graaidag in Stadskanaal. Op zaterdag 27 augustus verkopen de ondernemers in het centrum van Stadskanaal de laatste opruimingsartikelen/restpartijen voor weinig geld. Sommige ondernemers plaatsen deze zaterdag naast verkoop in de winkel ook een kraam voor de winkel waar de uitverkoop artikelen op uitgestald worden. Kom op tijd als u tegen bodemprijzen wilt kopen want op=op.

Fiets

In het centrum van Stadskanaal, gratis parkeren op één van de vele parkeerterreinen. Ook heeft het centrum van Stadskanaal een fietsenstalling. Deze fietsenstalling is te vinden naast Peitit Rest “De Babbelaer” aan de Europalaan 46A. Het gebruik van de fietsenstalling is overigens gratis. Kom naar het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal en geniet van een groot aantal activiteiten dat u wordt aangeboden door de Centrum Winkeliers Stadskanaal.

Logo Centrumwinkeliers

 



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal