Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kerkdienst vanuit Onstwedde bij RTV1

Hervormde kerk Onstwedde f rtveen.nlRTV1 – Zondag, 28 augustus komt de kerkdienst om half 10 live vanuit de Hervormde gemeente uit Onstwedde. Ds.J van Oostende zal voor gaan in de Onstwedder Nicolaas Kerk. Studiotechniek deze morgen doet Jesse Wever. Presentatie doet Elwin Wubs en de telefoon (bij vragen en verzoekjes) wordt opgenomen door Werner Wever. De dienst is live te beluisteren zondagmorgen via de 106.9 FM (Veendam) en de 105.3 FM (Stadskanaal).

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.