Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zwembad Tropiqua doneert aan Kanker Researchfonds

Foto: Tropiqua.nl

Foto: Tropiqua.nl

VEENDAM – Morgen (zaterdag 27 aug.) staat Tropiqua in het teken van het project “Heel Groningen zwemt”. Het project gaat samenwerkingsverbanden aan met Groningse zwembaden en basisscholen. De zwembaden en scholen organiseren activiteiten om het zwemmen te stimuleren en geld op te halen voor het UMCG Kanker Researchfonds. Een aantal scholen uit Veendam doet mee aan dit project. Tijdens het schoolzwemmen hebben leerlingen uit Veendam al geld opgehaald voor dit goede doel.

Tropiqua zwemt

Tropiqua zet zich graag in om het goede doel verder te steunen. Zaterdag worden er diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd tussen 13.00 en 16.00 uur. Op deze dag kunnen alle kinderen tot en met 12 jaar tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan de activiteiten. Een deel van deze opbrengsten wordt door Tropiqua gedoneerd aan het UMCG Kanker Researchfonds.

[Ingezonden]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.