Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Huize Bareveld krijgt nieuw kegelcentrum

Huize-BareveldBAREVELD – Huize Bareveld is begonnen met de bouw van een geheel nieuw kegelcentrum. In het nieuwe centrum, met een oppervlakte van dertig bij tien meter, komen vier professionele kegelbanen. Als alles volgens plan verloopt vindt de opening plaats, geheel gelijktijdig, met de start van het Veendammer kegelkampioenschap op 20 oktober aanstaande. Het is dan de bedoeling dat zestien kegelclubs uit Veendam en de regio van het nieuwe centrum gebruik gaan maken.

 

Bomen

Uitbater Eppo Meijer wilde al geruime tijd een nieuw kegelcentrum bouwen, maar hij kreeg eerder van de gemeente Aa en Hunze geen toestemming voor de kap van enkele bomen achter zijn uitgaanscentrum in het prachtige hart van de Veenkoloniën.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.