Direct naar de inhoud.

Zaterdag jaarlijkse kindermarkt in centrum van Stadskanaal

KindermarktSTADSKANAAL – Vanaf de Hoofdstraat, t/m de Beneluxlaan en aan het Menistenplein zal de jaarlijkse door de heer Grachten georganiseerde kindermarkt weer worden gehouden. Kinderen tussen de 4-en 12 jaar, kunnen zich vanaf vandaag aanmelden bij Parfumerie-Drogisterij Grachten aan de Hoofdstraat 23 te Stadskanaal. Aanmelden voor de kindermarkt kan tot 11.00 uur zaterdagmorgen 3 september. De markt begint om 13.00 u en eindigt om 16.30 uur. Vanaf 12.00 uur mogen de kinderen beginnen met het opbouwen.
Op de kindermarkt, zien we graag alleen spullen die kinderen willen kopen en verkopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-