Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Motortoertocht voor goed doel MTC De Hondsrug

Motor toertocht MTC HondsrugEMMEN – MTC De Hondsrug uit Emmen houdt op zaterdag 10 september weer haar jaarlijkse open motortoertocht voor een goed doel. De gehele opbrengst gaat dit keer naar Dagbesteding De Spil in Klazienaveen. Het vertrek en de finish is bij Motorhuis Bakker in Nieuw-Weerdinge waar ook de koffie met cake klaar staat. Tussen 9.30 en 10.30 uur wordt er gestart.

 

Informatie

De route kan individueel worden gereden, maar als je het gezelliger vindt om met een groep mee te rijden kan dat ook. Er zijn om 9.30, 10.00 en 10.30 uur frontrijders beschikbaar. De route is beschikbaar voor Garmin en TomTom. Het inschrijfgeld bedraagt tien euro voor iedere deelnemer. Wil je meer informatie over de route of wil je je aanmelden neem dan contact op Karst van Oosten tel. 06 – 5068 7605 of email karstvanoosten@ziggo.nl. Deelnemers kunnen zich ook melden bij het vertrekpunt.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.