Direct naar de inhoud.

Laura Gibson en band in VanSlag

  • door:
  • op:
cultuurpodium vanSlag
VanSlag


BORGER – De Amerikaanse zangeres Laura Gibson komt vrijdag 9 september met haar band naar Roots on the Road in VanSlag in Borger. De New Yorkse is een geweldige zangeres en multi-instrumentalist met een uniek eigen stemgeluid. In het voorprogramma staat de Canadese Jenny Berkel.

Laura Gibson’s nieuwste album ‘Empire Builder’ is symbolisch vernoemd naar de beroemde Amtrak-trein waarmee ze naar haar nieuwe toekomst in New York reisde. Het is een prachtige sfeervolle plaat die bol staat van gedragen songs en de bijzondere stem van Laura Gibson. Emotioneel en persoonlijk is de titelsong ‘Empire Builder’ over het achterlaten van haar vriend. De opnames zijn klein gehouden met wat subtiele drums, percussie en een fluisterende tweede stem. Tegenover de intieme en ingetogen folksongs staan de nodige avontuurlijke songs.

Laura Gibson
Laura Gibson’s

Jenny Berkel
Jenny Berkel is een gedreven singer-songwriter die haar publiek betovert met suggestieve songs en prachtige stem. Ze is geboren en opgegroeid in het hart van Ontario’s weelderige bossen en velden, het is wat haar muziek ademt. Jenny Berkel opent de avond om 21.00 uur. Meer info op www.vanslag.eu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-