Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Break! is weer open

breakVEENDAM – Jongerencentrum Break!is weer open na een paar weken vakantie. Met een bijna geheel nieuw team gaat het centrum vol enthousiasme weer van start. De openingstijden veranderen nauwelijks: we zijn elke middag open (van 15.00 uur tot 17.00 uur), alleen de maandag is een werkplaatsmiddag. En dat is nieuw. De werkplaatsmiddag is voor iedereen die mee wil helpen om Break! bruisend te maken en te houden. Ieder die iets leuks wil organiseren samen met anderen of samen met ons team, is die middag van harte welkom. We zijn dan ook alleen open voor die enthousiastelingen. Leeftijd maakt niet uit, als de doelgroep van de activiteit maar jongeren is.

Verder is het jongerencentrum open op woensdag en donderdagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur en op vrijdag van 19.0 tot 23.00uur. Tenslotte nog op de zondagmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de ruimtes voor: bijv. een klasseavond, schoolfeest, vergadering, oefenen voor theater of je band enz. Kom langs in overleg is er veel mogelijk. De komende periode staan er al weer allerlei activiteiten op de planning: Pokémon/vossenjacht, slaapfeestje, halloweenfeest, vlaggenroof, workshop theater, jonge mantelzorgdag en goede doelen actie. Jongerencentrum Break!, Jan Salwaplein 3, 9641 LN Veendam. Telefoneren mag ook:  0598-698119 (vraag naar Ineke van Loo)

[ingezonden]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.