Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Start nieuw filmseizoen Van Beresteyn Veendam

Een man die Ove heet1VEENDAM – Op maandag 12 september gaat het Filmhuis Van Beresteyn weer van start met een nieuw filmseizoen.

De eerste film is meteen een klapper: De Man Die Ove Heet; over een knorrepot die denkt te moeten heersen over de buurt waarin hij woont. Deze eerste film draait op maandag én op dinsdag. Als gebruikelijk is deze film gratis toegankelijk voor leden van het Filmhuis.

Speciale filmavonden

Naast de reguliere maandagavondfilm staat een aantal speciale filmavonden gepland.
Op 11 oktober is er de documentaire van en over de Winkler Prins Scholengemeenschap in het kader van het 150-jarige bestaan van de school.

Op 1 november is er het Food & Film Event. Het Filmhuis en Brasserie Wildervanck hebben de handen ineen geslagen en een combinatie gemaakt van Food & Film. Brasserie Wildervanck serveert voorafgaand aan de docu Ants On A Shrimp een 5-gangen menu a la NOMA.

Op 23 november staat een Ballet-Event op de agenda, een samenwerking met de Bibliotheek en de MDT-school.

19 Oktober staat De GVR (De Grote Vriendelijke Reus van Roald Dahl) geprogrammeerd. Voor de jeugd is hier een leuke prijsvraag aan gekoppeld. Flyers van deze speciale projecten vindt u bij de theaterkassa en in de stand op de Oetmaark.

Op deze Oetmaark op zaterdag 3 en zondag 4 september vindt het filmhuis in de stand van vanBeresteyn op het Museumplein. Heeft u vragen, opmerkingen, tips, wilt u meer informatie over de films, de speciale projecten of heeft u vragen over het lidmaatschap? De medewerkers staan u graag te woord. Tijdens de openingstijden van de Oetmaark is de theaterkassa in het gebouw geopend voor film- en theaterkaarten en het afhalen van de nieuwe (rode) ledenpassen.

Op zaterdag 10 september is, naast een preview door verschillende artiesten, het Filmhuis uiteraard aanwezig om u een kijkje te geven in het komende filmseizoen.

Gewijzigde entreeprijzen m.i.v. seizoen 16/17:
– lidmaatschap per seizoen: € 15,00
– entreeprijs leden: € 5,00
– entreeprijs niet-leden: € 7,50
– kinderfilms: € 4,00
Voor events gelden speciale prijzen.

Tip: om lange wachttijden voor aanvang van de film te voorkomen raden wij u aan uw filmkaart van tevoren te kopen. Dit kan tijdens de openingstijden van de theaterkassa van ma – vr van 13.00 – 16.30 uur. Lukt dit niet, houd u dan uw lidmaatschapskaart, uw stempelkaart en indien mogelijk gepast geld paraat wanneer u in de rij staat. Dit helpt de wachttijd te verkorten.

(Bron: Van Beresteyn.nl)

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.