Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwe exposities te bekijken in Refaja

Rieneke GollnauSTADSKANAAL – Vanaf september exposeren kunstenaars Rieneke Gollnau en Vilma van den Berg hun werk in ziekenhuislocatie Refaja in Stadskanaal, onderdeel van Treant Zorggroep. Rieneke Gollnau is docent beeldende vormgeving en vrij kunstenaar. Ze volgde de lerarenopleiding tekenen en textiel en daarna de vrije richting aan Academie Minerva in Groningen. De technieken die zij gebruikt zijn onder andere schilderen en een combinatie van schilderen, drukken, collage en sjabloneren. Vilma van den Berg kon als kind plaatjes uit sprookjesboeken natekenen. Het thema van haar expositie is “Alice in Wonderland”. De techniek die zij gebruikt is acrylverf op doek, met soms structuurpasta of andere materialen als behang of Villma van den Berg - Alice1kant.

De exposities zijn tot en met 3 december te bezichtigen in de gangen van het hoofdgebouw in Refaja, op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.