Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Succesvolle Leer en Doe markt in Stadskanaal

demonstraties gymverenigingen (F: A. Tolboom)

Demonstraties gym verenigingen JahnII en CGV. (F: A. Tolboom)

STADSKANAAL – De weersomstandigheden waren natuurlijk fantastisch. Mede daardoor werd de Leer en Doe markt afgelopen zaterdag gehouden in het centrum van Stadskanaal een groot succes. Zo’n 50 maatschappelijke organisaties met tientallen enthousiaste vrijwilligers presenteerden daar hun activiteiten voor het nieuwe seizoen. Daarnaast waren er de hele dag door optredens en demonstraties, op een gezellige manier aan elkaar gepraat door presentator Alex Bos van de streekomroep RTVeen.

De markt werd ‘s middags afgesloten met een optreden van singer-songwriter Lesley Baker. Dit optreden werd aangeboden door de Stichting Pagefestival, de winnaar van de Vrijwilligersprijs 2016. Al met al een succesvolle Leer en Doe markt 2016 dus.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.