Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Keimarkt Alteveer zoekt nog enkele standhouders

alteveerALTEVEER – Woensdag 14 september zal de jaarlijkse ” keimarkt ” te Alteveer worden gehouden. De markt bestaat uit een vlomarkt, warenmarkt en kindermarkt op en langs de groenstrook aan de Veenhofsweg te Alteveer. Verder is er gezellige live muziek en kinderen mogen gratis op een aanwezig springkussen. Er is nog plaats voor een eventuele kaasboer en een snackwagen. Men kan hiervoor in conclaaf met luuk schenkel via luukschenkel@hotmail.com. De markttijden op 14 september zijn van 14.00- 20.00 uur.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.