Direct naar de inhoud.

Nieuwe CD voor Lieneke uit Musselkanaal

Lieneke (midden) in programma S-Express
Lieneke (midden) in programma S-Express

RTV1 – Afgelopen vrijdag kwam Lieneke van Eijkelenburg gezellig langs in het vrijdagavondprogramma de ‘S-Express’ met haar nieuwe cd. Voor de programmamakers is Lieneke geen onbekende. Ze heeft een aantal weken geleden al eens opgetreden in het wekelijkse livemuziek-uurtje.

Lieneke werd 15 jaar geleden geboren in het Zeeuwse Krabbendijke en woont nu in Musselkanaal. Op 9 jarige leeftijd mocht ze solo zingen bij de jeugdclub met de kerstviering. Haar heldere stem viel op en ze werd al gauw bij kinderkoor gevraagd, waar ze tevens de soliste van het koor werd. Haar eerste cd maakte ze op 11 jarige leeftijd, waarna er nog 3 volgden. Haar genre is zowel geestelijke als easy listening muziek, en met de laatste cd Wonderful World hoopt ze een breder publiek te bereiken. De cd is te bestellen bij cvaneijkelenburg@online.nl – De S-Express hoor je iedere vrijdagavond vanaf 19.00 uur bij RTV1.

2 reacties op “Nieuwe CD voor Lieneke uit Musselkanaal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-