Direct naar de inhoud.

Nationaal ZorgFonds in Musselkanaal

  • door:
  • op:

Lint MusselkanaalMUSSELKANAAL – Donderdag 15 september organiseert de SP een openbare informatieavond over het Nationaal ZorgFonds in de Lint in Musselkanaal, vanaf 20.00 uur. Tijdens deze avond worden de mensen geïnformeerd over de beweging die zonder zorgverzekeraars verder wil, met een Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico en fysiotherapie, tandarts en ggz in het basispakket. Iedereen die zich zorgen maakt over de zorg en die het anders wil, is van harte welkom.

De beweging van het Nationaal ZorgFonds wordt steeds groter. Al meer dan 124.000 mensen steunen het initiatief en tienduizenden zetten zich door het hele land actief in voor een betere zorg. En nu is er ook een actiegroep in Stadskanaal.

eaqwu67fDe marktwerking in de zorg leverde geen betere zorg op. Wel veel duurdere. Zorgverzekeraars kregen bovendien steeds meer macht. Er is te veel bureaucratie, te veel verspilling en we betalen een forse boete op ziek zijn, genaamd ‘eigen risico’. Aan de reclame van zorgverzekeraars en het jaarlijkse overstapcircus worden miljarden verspild. De kwaliteit gaat omlaag, de kosten omhoog.
Het moet anders. Geen onnodige bureaucratie en geen kostenverhogende concurrentie maar samenwerking. Geen geldverslindende reclame en geen torenhoge salarissen voor zorgbobo’s. Geen eigen risico van 385 euro meer, want dat weerhoudt mensen ervan naar de dokter gaan. Ziek zijn is namelijk geen keuze.

Meer informatie over het Nationaal ZorgFonds is te vinden op www.nationaalzorgfonds.nl.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal