Direct naar de inhoud.

De Toon is Gezet vrijdagavond in de S-Express

  • door:
  • op:
floor-stappers
De Toon is Gezet bestaat uit Floor Stappers en Martijn van Limbeek

RTV1 – Floor Stappers is een zangeres die actief is in diverse stijlen van de lichte muziek.
Al op de middelbare school kwam haar passie voor de lichte muziek naar boven, door te zingen in de jazzband van de school.

In haar conservatoriumtijd heeft ze behalve aan Artez Zwolle ook ruim een half jaar aan het conservatorium in Barcelona gestudeerd. In 2009 studeerde ze af aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle, haar eindconcert was combinatie van Jazz en Zuid-Amerikaanse muziek. Op dit moment is ze als zangeres actief in de A Capella Groep Twelve, de band Sonido waarmee ze Zuid-Amerkaanse muziek maakt en sinds kort in “De Toon is Gezet” als duo met pianist Martijn van Limbeek. De samenwerking met Martijn van Limbeek is ooit ontstaan tijdens hun studie tijd aan ArtEZ. Verder is Floor Stappers eigenaar van Zangatelier Zwolle waar ze zanglessen geeft en geeft ze ook met veel plezier zangles aan de muziekschool in Dronten.

Martijn van Limbeek
Martijn van Limbeek studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Hij kreeg ondermeer les van Rob van Bavel, Tilmar Junius en Bert van den Brink. Onder leiding van Herman Nijkamp speelde Martijn 6 jaar bij Bigband Allotria die meerdere malen de eerste prijs won op Bigbandconcoursen in de hoofdklasse. Verder heeft Martijn een eigen Jazztrio met Luuk van Ruler en Rutger Hoorn waarbij hij zowel pianist als componist is.

Let op!
De uitzending is te beluisteren via de zenders en de stream van RTV-Stadskanaal, RTV-Parkstad en RTV Borger-Odoorn. Bij liveoptredens zijn slechts een zeer beperkt aantal plaatsen voor liefhebbers beschikbaar.
Mail voor de mogelijkheden naar alex@rtveen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-