Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bruisend weekeinde in Stadskanaal

Een bruisende gemeente Stadskanaal

Een bruisende gemeente Stadskanaal

STADSKANAAL – Zaterdag 17 & zondag 18 september, organiseert Centrum Stadskanaal fantastische evenementen. Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur op het Raadhuisplein ‘Race to the Maximum’.

Genieten
Het winkelende publiek kan deze dag van dichtbij genieten van verschillende Formule 1 auto`s. o.a. de Toro Rosso, de Spyker Formule 1 auto, Dakar Buggy van Tim Coronel, er kan plaats worden genomen in een heuse full size Formule 1 auto simulator om te racen als een echte Formule 1 coureur. Bovendien kunnen er mooie prijzen worden gewonnen, door een snelle tijd neer te zetten in deze Formule 1 auto simulator. Verder zijn er nog meerdere activiteiten te bewonderen van de autosport. Acht Autodealers uit Stadskanaal tonen hun nieuwste modellen.

logo centrum winkeliers StadskanaalZondag 18 september. Live Grandprix, Koopzondag en Fashionshow. Van 14.00-tot 16.00 uur live race van de Formule 1 in Singapore, op een groot scherm. Niemand minder dan Allard Kalff zal hier ter plekke verslag van doen. Van 14.00 -16.30 uur presenteren top-modezaken hun najaarscollectie 2016 aan het winkelende publiek. De Fashion show is te vinden aan de Europalaan, hartje centrum. Voor het publiek zal deze middag optreden de bekende zanger uit de regio, René Becker! De winkels, met de poster ‘wij zijn open’ nemen deel aan de koopzondag op 18 september.

Onder Stoom

Zaterdag en zondag 17 & 18 september Stadskanaal onder stoom.
Museumspoorlijn S.T.A.R. vaart zaterdag en zondag met de Wachter, de boot onder stoom naar het centrum en terug met een Stoommobiel.(opstap en uitstap aan de boulevard t.h.v. banketbakkerij Cees Blom). Zaterdag aan het eind van de dag, wordt er met een aantal voertuigen een route door het centrum gereden. Er rijdt een speciale trein naar Musselkanaal. De S.T.A.R is te vinden aan de Stationsstraat 39 Tel:+ 31 (0) 599-651890 TomTom e.a. GPSers, zoeken op postcode 9503 AD Stadskanaal, anders komt U in Nieuw Buinen terecht.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.