Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Adverteren op RTV1

ONLINE ADVERTEREN OP RTV 1

Meer mogelijkheden dan je denkt!

Waarom adverteren op RTV 1?

Adverteren op RTV 1 levert resultaat. Bereik hebben we gegarandeerd, zowel met onze radio zender als online, en voor de nodige impact kunnen we zorgen. Wij maken samen met u reclame waarmee u zich kunt onderscheiden. Ieder bedrijf kan dat. Ieder bedrijf is anders, en daarmee ook de marketing. Wij kunnen u daarmee helpen. Uw doelgroep verandert, of u ziet nieuwe kansen.

Wij denken met u mee over de ontwikkeling van uw reclamecampagne, de productie en planning. Van begin tot eind. Bij RTV 1 valt het concept van lokaal nieuws, live-radiostreaming, YouTube, Facebook, Twitter en onze app samen. Bereik ook UW publiek met RTV 1! Wij zitten bij u aan tafel om samen UW markt en doelgroep te ontdekken en te onderzoeken. We kijken in veel keukens en weten waar we de beste resultaten kunnen boeken. Productie door deskundigen.

U hoeft niet zelf een radiospot, banner of advertorial te maken. Wij hebben deskundigen in huis die dit voor u kunnen doen. Scheelt u kosten én levert u een mooie uiting op! Natuurlijk kunt u ook uw eigen productie aanleveren.

Bereik van RTV1.
• RTV 1 radio bereikt ongeveer 110.000 mensen in het bovengenoemde gebied.
• RTV 1 website heeft meer dan 5.000 bezoekers per dag!
• Facebookpagina met meer dan 3.000 volgers.
• Youtubekanaal met vele volgers
• De RTV app is nieuw en door promotie zal deze regelmatig worden
gedownload

Naamsbekendheid, maar wat dan nog meer?

Meten is Weten
Omdat je online adverteren gemakkelijk kunt meten, levert dit voor u als ondernemer diverse voordelen op. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijker een advertentie aanpassen als u reclame campagne niet goed aanslaat bij uw potentiële doelgroep. Het helpt u om resultaten te meten, effectief met reclame bezig te zijn en uw klantgedrag te monitoren.

Bijvoorbeeld;
– Hoe vaak worden uw online advertentie vertoond.
– Hoeveel bezoekers klikken door op uw advertenties.
– Op welke zoekwoorden zoekt de bezoeker.
– Zo kunt u zien welke advertentie voor uw bedrijf het beste werken.

Online adverteren biedt u als ondernemer ongekend veel mogelijkheden. U kunt uw bedrijf onder een breed publiek bekendmaken. Bovendien kun u uw merk op de kaart zetten door relevante zoekwoorden te gebruiken.

Online advertenties zijn uitstekend geschikt om nieuwe producten onder de aandacht te brengen. Daarmee zijn er meer mogelijkheden dan u denkt. Welke manier van online adverteren gaat u inschakelen om ook online succesvol zijn?

Hieronder volgt een overzicht van overige mogelijkheden om online te adverteren;
– Google Adwords
– Facebook Adverteren
– Youtube adverteren
– Twitter

Dit zijn enkele mogelijkheden om online te adverteren. Wilt u meer weten of wilt met uw bedrijf online adverteren?

U kunt via onderstaande gegevens contact opnemen met:
Email: info@topaanbod-onlinemarketing.nl
t.a.v. de heer E.Orsel Account manager Top Aanbod Online Marketing
Website: www.topaanbod-onlinemarketing.nl

1 Reactie op “Adverteren op RTV1

  1. Graag prijzen voor een advertentie op de radio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.